Soustředění reprezentačního týmu, Pardubice

Po úvodním soustředění v Přerově se plavecký reprezentační tým přesunul do Pardubic, kde plavci absolvují desetidenní soustředění od 10. – 19. července 2024 pod vedením reprezentačního trenéra Jana Šimka, manažerky reprezentace Alžběty Řehořkové a trenéra Petra Thiela. Suchou přípravu zajišťuje kondiční trenér Gustav Červený.

V Pardubicích se sešel kompletní tým plavců, kteří mají splněné limity na letní paralympijské hry do Paříže (David Kratochvíl – PKTa, Jonáš Kešnar – PKJH, Tadeáš Strašík – ÚAPS, Arnošt Petráček – PLČB, Vendula Dušková – SKKV, Alexandra Borská – ÚAPS a Agáta Koupilová – SKKB). Jako sparingpartner se soustředění účastní reprezentantka Eva Linhartová – PKJH. V pardubickém Aquacentru mají sportovci skvělé tréninkové podmínky. Denně absolvují dvě tréninkové jednotky ve vodě doplněné o suchou přípravu v posilovně. V úterý plavci absolvovali přednášku na téma sebevědomí a sebedůvěra s mentálním koučem Mgr. Jakubem Hrubešem. Děkujeme Jakubovi za jeho čas a za podnětnou diskusi.

Po návratu z Pardubic čeká plavce individuální příprava se svými osobními trenéry a na společné soustředění se opět sejdou 4. srpna v Brně.

#JEDNAVODAJEDENTYM

Fotografie: Jonáš Kešnar, Gustav Červený